Csapatás egy katonai Hummerrel

2007. november 21. | 23:54 | 4Si

Avagy hogyan tartassuk be a forgalom többi résztvevőjével jobbratartási kötelezettségüket:
Válasszunk egy viszonylag nagyobb termetű, masszív gépjárművet és feküdjünk rá a dudára. Majd ha ez se használ, akkor finoman pusziljuk meg viszonylag nagyobb termetű és masszív gépjárművünkkel az előttünk haladó hátsó lökhárítóját. A gallytörő nagy hasznunkra lehet. A kívánt hatás garantált, vagyis takarodik ki jobbra.

A videóban a fiúk vagy nagyon sietnek valahova, vagy szimplán megunták a dugóban való ácsorgást 45 fokban, teljes felszerelésben, légkondi nélkül… …vagy egyik sem. Majd figyeljétek meg, hogy vannak olyanok akik próbálnak oktatni, nevelni, de amint megkoccintják őket hátulról abban a pillanatban a takarodós algoritmus lép életbe. :P Vicces, hogy még a nem tudom hány tonnás busz is engedelmeskedik.

A videóban látottakat senki ne próbálja utánozni!

Kategória: Videó

5 hozzászólás


  1. Bub

    …jah, mert ha nem “takarodnak” arébb, terrorizmus gyanúja alapján szétlövik őket. Ez nem vicces, hanem szomorú.

  2. 4Si

    Az is.

  3. PAtris

    szembe is megy, amerre lát. főbelőni a katonát.

  4. Mefiszto

    Pofátlanak tartom őket,és lemerném fogadni,hogy amerikai katonák voltak.Azt hiszik mindent megtehetnek!És csodálkoznak az amcsik,hogy ekte amerikai polgáron kivül a világon mindenki utálja őket mint a vastag szart!!Hát ne csodálkozzanak,beképzelt majmok!

  5. A95

    Mefiszto: Van katona a családban, volt kinnt Irakban… mentek kocsival, gépfegyver meg minden. Úgyanúgy lehúzódott mindenki az útról, nem kelett meglökni őket. Ha húzódik le akkor terrorgyanu miatt felrobbantják a kocsival együtt


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: