Saját Fotók – Új Lancer + Új Camry

2007. október 31. | 17:48 | 4Si

A Mogyoródi út felé jártam, úgyhogy gondoltam benézek az Emil Frey titkos raktárába. Nem is maradtam zsákmány nélkül…

2 új Mitsubishi Lancer és 1 új hybrid Camry állt a telep szélén, kattintottam hát pár képet. Rendszám még nincs rajtuk. A kérdés az, hogy ezek most miért állnak ott? Csak behozták bemutatóautónak vagy forgalmazzák is már őket. Gyanítom az előbbi, mert ha már forgalmaznák, akkor nemcsak 2-t kellett volna látnom az udvaron.

Tegnap jártam Miskolcon. Van a nagyfaternak egy régi Opelja és télen nem szokta használni, ezért levittem Miskolcra – ahol van egy garázsunk – azé’ mégse rohadjon a budapesti utcán egész télen. Az egy dolog, hogy lefele menet a Győzike ott száguldott el mellettem a fekete S-Line TT-jével :D, de ebben nincs semmi érdekesség.

Az érdekesség visszafele jövet történt. Vagy 3-4 kamion jött velem szembe az M3-on telis tele új Lancerral, de nem ám a sima változattal, hanem a felcsicsázott agyonspoilerozott változattal. Vitték őket Ukrajnába, mert ott elég nagy piaca van az ilyesminek.

Visszatérve az Emil Frey-hez, láttam egy új hybrid Toyota Camryt is. Ennek csak az elejéről tudtam fényképet csinálni. Figyeljük csak meg a jobb oldali tükör alatti feliratot! :) Hybrid.

Kategória: Fotók


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: