Luxusautó Show 2007

2007. október 24. | 23:23 | jellem

Mint ahogy azt jeleztük, készítettünk egy átfogó cikket a Luxusautó Showról. Nekünk a VIP nap jutott, mely napra a közönség is vehetett jegyet 5000Ft-ért, nekünk azonban volt szerencsénk, mint sajtósoknak bejutni. Ezúton is szeretnénk megköszönni a lehetőséget a szervezőknek, hogy bejuthattunk!

A VIP nap lényege, hogy jóval kevesebben vannak a látogatók, mint mondjuk a többi napokon. Jobb képeket lehet készíteni, nincs akkora tolongás és nem utolsó sorban beengednek a kordonok mögé… sőt még néhány autócsodába be is ülhettünk vagy be is ültettek. :) Nem elhanyagolható, hogy ezen a napon koncertek, divatbemutatók és show műsorok színesítették a programot. A Show megnyitóján Havasi Balázs zongorázott, majd jött a sajtótájékoztató, Crystal “koncert” és egy divatbemutató. Szerintem egy ilyen kaliberű showhoz mérten kellett volna választani vendégzenekart is, nem pedig az örökké backing tape-ről tátogós Crystalt hívni. A sajtótájékoztatón Bader úr elmondta, hogy milyen fontos neki ez a show. A célja a luxusautók bemutatása olyan emberek számára, akiknek ezek megvásárlása anyagi akadályokba ütközik.

Amellett, hogy tényleg nagyon szép és ritka autókat láthatunk, számomra (de talán a 4Si kolléga számára is) a legnagyobb élményt Horacio Pagani úrral való találkozás jelentette. A sajtótájékoztató után a színpadról lejövet páran letámadták Pagani urat, aki készségesen dedikált pl. az egyik kiállító számára több baseball sapkát is, illetve páraknak, -köztünk nekünk is- a belépőnk hátoldalát. Sokaknak talán nem jelent ez sokat, de a nagy autófanatikusoknak nagy jelentőségű a híres Horacio Pagani aláírása. Hiányoltuk Christian Von Koenigsegg-et, akivel nem sikerült találkoznunk, de ez lehet hogy a mi hibánk volt, vagy csütörtökön még nem is látogatott ki a showra.

Viszont több magyar “sztár” is feltűnt a csütörtöki napon.

Összegezve mi nagyon jól éreztük magunkat, ahogy szerintem nagyon sok látogató . Nekem határozottan jobban tetszett az idei show, mint a tavalyi reméljük jövőre is lesz szerencsénk megcsodálni a különlegességeket és a tendenciát folytatva egy még ennél is jobb show-t kapunk.

Kategória: Fotók, Velünk történt


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: