Rácsesztek a száguldozók

2007. október 15. | 23:28 | 4Si

Arról a két kiváló emberről van szó, akik 300-zal száguldoztak az M7-esen, hazavágtak kb. 100 millió forintot, és más emberek életét is kockáztatták, aztán sírtak a kamerának, hogy őket bizony senki nem szedi ki az égő autóból és az ottlévők felől ők simán benn is éghettek volna a verdákban. 2 gyökérrel kevesebb…

Na mind1, az a lényeg, hogy autókereskedő cége volt mindkettőnek és azt csiripelték a madarak, hogy annak a fickónak, aki a Lambot vezette már a baleset utáni héten meg volt rendelve a következő Lamborghini Murcielagoja. :)

Most azonban lehull a lepel, ugyanis kiderült róluk, hogy mások nevére alapított cégeken és magánszemélyeken keresztül hozták Magyarországra a kocsikat, majd ezeket itthon forgalomba állították. Áfát viszont sose fizettek utánuk.
Tudomásom szerint eddig 169 luxusautót hoztak forgalomba, ezzel 527 milliós kárt okozva az államnak. Ebből 29 autót már le is foglaltak, melyeknek összértéke kb. 300 millió forint. Az ínyencek kedvéért megjegyezném, hogy a legdrágább kocsi egy Maybach volt, aminek értéke kb. 75 millió forint.

Videó is van!

Kategória: OFF, Videó


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: