Kiemelt – Luxusautó Show idén is

2007. október 8. | 18:08 | jellem

A tavalyihoz hasonlóan, ebben az évben is megrendezésre kerül a BNV területén a Luxusautó Show. Al Roudhan Bader úr, hazánkban  élő szenvedélyes autórajongó jóvoltából újra megcsodálhatunk olyan járgányokat, mint a Ferrari Enzo, Pagani Zonda vagy a Koenigsegg.

Egyszer már említettük, hogy nem feltétlenül szükséges kimenni egy kiállításra, hogy luxusautókat csodálhassunk. Azonban mint ahogy az előbbi felsorolásból is látszik, olyan autók is kiállításra kerülnek majd, melyeket nem láthatunk mindennap az utcán. Ugyancsak a tavalyi évhez hasonlóan, ebben az évben is személyesen ellátogat hozzánk Horacio Pagani illetve Christian von Koenigsegg.

Pagani úr személyesen mutatja be Magyarországon legújabb fejlesztését, a Zonda R projektet, Koenigsegg úr pedig ismerteti legújabb szerzeményét, a CCX-t. Akik tavaly megcsodálták a Ferrari Enzot, (melynek elején Michael Schumacher aláírása volt látható) most először láthatják hazánkban a Ferrari FFX modellt, mely az Enzo még brutálisabb változata. Továbbhaladva az Enzo vonalán, elsőként lesz látható a Maserati MC 12 Corsa is, ennek féltestvére ugyancsak az előbb említett Enzo, csak egy kicsit gyöngébb és nehezebb az ágaskodó paripás testvérnél.

Ajánljuk mindenki számára a kiállítást, mi is természetesen kilátogatunk majd és egy bővebb, fotókkal tarkított beszámolóval jelentkezünk jövő hét hétvégén.

Figyelem: A fotók tavalyiak!

Kategória: Nincs


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: