A Volkswagen így látja a jövőt

2008. augusztus 23. | 14:27 | 4Si

Mikor tudnak majd a közlekedési jelzőlámpák és az autók kommunikálni egymással? A jövőben is lesznek még forgalmi dugók? Az emisszió-mentes autó is lehet élvezetes? Ilyen és sok más kérdésre kaphatnak informatív és szórakoztató választ minden korosztály autó iránt érdeklődő tagjai a http://www.volkswagen2028.com oldalon.

Iránymutató speciális internetes oldalával a wolfsburgi autógyártó a 20 esztendő múlva várható autós világról szóló vízióit osztja meg a látogatókkal. Az igényesen kivitelezett weboldal gerincét egy interaktív rövidfilm adja, mely informatív és szórakoztató módon vezeti be a nézőt az izgalmas témába. Ebben egy apa mesél fiának 2028-ban a 20 évvel korábbi autózásról, miközben a jelen internet-felhasználója számos pontban tehet utazást a jövőbe. A Volkswagen fejlesztési részlegének mérnökei és formatervezői kísérik útján, még laikusok számára is könnyen érthetően magyarázva el a jövő autójáról szóló vízióikat. Emellett a jelen műszaki gondolkodásába is bepillantást engednek, amelyek hosszú távú és innovatív úton vezetnek a jövőbe. Ezzel a Volkswagen márka törekvéseit is bemutatják, amelynek középpontjában már ma is “Az autó” áll, s amely márka a jövőben a világ leginnovatívabb nagysorozatú gyártójává kíván fejlődni.

“Az autózás jövőjének bemutatásához formatervezőink és fejlesztőink kifejezetten e speciális weboldal számára három innovatív járműkoncepciót készítettek, ezek a “one”, az “ego” és a “room”. Ezeken mutatjuk be, milyen formában jelenhetnek majd meg elképzeléseink. Azt is szemléltetik, hogyan kommunikálnak majd a jövő autói a közlekedési lámpák rendszerével, hogyan segítik majd a vezetőt holografikus kijelzők, s hogy az autózás károsanyag-kibocsátás nélkül is válhat még élvezetesebbé” – fejtette ki Jochen Sengpiehl, a Volkswagen Személyautók marketingvezetője.

A felhasználót intuitív navigáció vezeti az oldal különböző szintjein át, a klasszikus filmrészleteket háromdimenziós effektek teszik teljessé. A http://www.volkswagen2028.com kínálatát látogatói hozzászólások lehetősége és letölthető információs csomagok teszik teljessé.

Forrás: Sajtóközlemény

Kategória: Hírek


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: