Suttyóparking

2008. augusztus 12. | 18:43 | 4Si

A képen nem látható német parasztnak úgy sikerült a képen látható német autóját leparkolnia, hogy két (2) autó helyét foglalta el, egymagában. Nem szoktam minden ilyet lefényképezni, de tekintve, hogy már 10 perce keringtem a mélygarázsban, hogy helyet találjak magamnak, kicsit zavarta a szemem a látvány.

Különben pedig amúgy is zavarja a szemem a látvány. Egy ismerősöm teóriája szerint a német rendszámú felsőkategóriás csúcscápák tulajdonosainak nagy része kb. annyira német, mint én vagy ő, vagy bármelyik magyar honfitársunk. A kedves tulajdonos sík magyar, a rendszám csakis a fenntartási költségek csökkentése céljából német.

Kategória: Fotók, Különös, Parkolás

2 hozzászólás


  1. kermi

    Nem veszem magamra, engem nem érint, de ne használjuk már a paraszt szót negatív értelemben. A paraszt gazdászember, állatot tart, növényt termeszt, tiszteletet érdemel, mert keményen dolgozik. A szóban forgó személy jellemzésére használjuk inkább a megfelelő szót: bunkó.

  2. 4Si

    A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.

    A paraszt szónak három értelmezése is van:

    1. Hagyományosan főként mezőgazdasági tevékenységből élő személy, földműves vagy állattartó. A földtulajdonnal nem rendelkező, mezőgazdasági bérmunkás paraszt a zsellér.

    2. A sakk gyalog figurájának másik, köznapi elnevezése.

    3. pejoratív kifejezés: tanulatlan, modortalan személy, bugris.


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: