Kiemelt – Harley-Davidson Fesztivál 2008

2008. június 8. | 22:07 | 4Si

Idén is – mint minden évben – hamarosan kezdetét veszi az alsóörsi őrület, méghozzá Jún. 12-én csütörtökön, és egészen Jún. 15-ig tart. A Harley-Davidson Fesztivál immár 9. alkalommal lesz megrendezve az alsóörsi Európa Kemping területén.

Évről évre egyre népszerűbb maga a rendezvény, melynek célja egyrészt a kultúrált motorozás népszerűsítése, másrészt összejöveteli lehetőség minden motoros, illetve motort, motorozást kedvelő számára. Rendkívül színes programmal próbálják szórakoztatni a résztvevőket, a részletes programlista itt olvasható. A színvonalas koncertek mellett motoros kaszkadőr bemutatók és Besenyei Péter műrepülő világbajnok légibemutatóját is megcsodálhatjuk. A vállalkozó kedvűek kipróbálhatják magukat a hordógurító versenyen vagy a sörivó versenyen, de akár a motoros ügyességi játékokban vagy a Jack Daniel’s rodeó-, szkander- és kötélhúzó versenyen is összemérhetik képességeiket.

A fesztivál fénypontja mindeképpen a – már hagyományként – szombat délben kezdődő motoros felvonulás, ami mintegy 3 órán keresztül tart. Leírhatatlan élmény mind résztvevőként, mind nézőként átérezni, ahogy több ezer motorkerékpár pöfög végig az előre megtervezett útvonalon, melyről bővebb információt itt lehet találni.

A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

További infó: www.hog.hu

Kategória: Fesztivál, Hírek


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: