Automobil 2008

2008. május 15. | 18:14 | 4Si

Május 14-én nyit és öt napon át, 18-ig tart nyitva a Budapesti Vásárközpontban az AUTOMOBIL 2008.

Az idei autókiállításon a hazai eladási listákon előkelő helyeket elfoglaló márkák, terepjárók és a felső kategóriát képviselő modellek is megjelnnek. A kiállítók között – a vásárlási szándékkal érkező látogatók döntését megkönnyítő – szakmai tanácsadó és pénzügyi megoldásokkal jelentkező kiállítók is lesznek. Ez utóbbit képviseli a kiállítás fő támogatója a K&H Lizingcsoport.

Az Automobil kiállítással együtt zajlik a 13. Országos Amerikai Autó Bemutató, ami a Vásárközpont B pavilonjában legalább kétszáz tengeren túlról származó autócsodával várja a közönséget, s a hét végén szervezett találkozóra legalább ennyi “országúti cirkálót” várnak a pavilon mellett kialakított helyekre.

Az Automobil-on ezúttal a háttéripart képviselő szerviztechnikai, alkatrészgyártó és forgalmazó cégek is részt vesznek, s szakmai konferenciákra is sor kerül. A témák között a hazai gépjárműipari kutatás-fejlesztés eredményei, a Forma-1 technikák, a hibridjárművek, az autózás, a mobilitás jövője is szerepelnek.
A TRUCK-EXPO az idén az Automobil 2008 kiállítással együtt jelentkezik. A nagy haszongépjárművek szakkiállításán bemutatkoznak a hazai piac meghatározó cégei, de lesznek belga, román illetve szlovák kiállítók is.

Az első napon, szerdán 33%-os kedvezménnyel árusított “Indíts jegy”-gyel lehet megtekinteni a kiállításokat. Az Automobil és TRUCK-EXPO a többi napokon is közös belépőjeggyel látogatható. Minden, legkésőbb vasárnap délután 3 óráig megváltott jegy sorsoláson vesz részt, amelyen egy tuningautó talál gazdára.

Belépők:

A belépőjegy mindkét kiállításra érvényes!
Indíts jegy (érvényes május 14.) 1000,- Ft
Napi belépőjegy: 1500,- Ft
Kedvezményes belépő /diák, nyugdíjas/: 1000,- Ft
Családi jegy (2 felnőtt+2 gyerek) 3000,- Ft
Belépőjegy Üdülési Csekk ellenében is váltható a ?K? épület pénztárában!

Nyitva tartás:
május 14 – 17. 10.00 – 18.00 óráig
május 18. 10.00 – 17.00 óráig

Forrás: Hungexpo

Kategória: Hírek


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: