CE Rally – 5. nap

2008. április 24. | 21:15 | 4Si

Táv: Veszprém-Veszprém, összesen 317 km.

A jelenlegi összesített eredmény: http://www.centraleuroperally.com/2008/CER/LIVE/us/500/classement/CGA.html

Összetettben Sainz megelőzte Peterhansel-t és átvette a vezetés. 3. Depping, 4. Roma, 5. Alphand. Robby Gordon csak a 6. helyen van. A ranglistát nézve tisztán látszik, hogy az első tízben Volkswagen-Mitsubishi párharc van, egy Buggy-n és egy BMW-n kívül nem nagyon rúg más labdába az élmezőnyben. Mondjuk ez érthető is, hiszen mind a pilóták, mind a csapatok nagyon felkészültek.

Újfent ki kell emelnem a magyar versenyzőket. A mai szakaszt például a quadosoknál a magyar Németh Norbert nyerte. Szalayék 13-ok, Kisék 14-ek összetettben. A 19. helyen pedig Vargáék állnak. Lisziék a 21-ek a Mitsubishivel. Palikék a 37-ek, szépen jönnek előre, ám Laci ma valamiért viharos hangulatú volt. A Gál Baba-Oroszlán Tibi kettős valami oknál fogva visszaesett a 46. helyre, egy rejtély hogy mi történhetett velük. Update: Az interjúban fény derül velük kapcsolatban mindenre.

De Villiers nagyot bukott, így ki is esett. A bukás látható a videóban.

Robby Gordon nyerte a szakaszt, nem csoda, a videón is látszik, hogy nagyon fekszik a hatalmas Hummernak a pálya, csak úgy szökdel a buckákon…

Kategória: Hírek, Rally


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: