CE Rally – 3. nap

2008. április 22. | 22:03 | 4Si

A jelenlegi összesített eredmény: http://www.centraleuroperally.com/2008/CER/LIVE/us/300/classement/CGA.html

Petterhansel vezet a Mitsuval, mögötte a Touareges Depping. A 3. és 4. helyen egyaránt Mitsubishi van, Alphand, majd őt követi Roma. Az 5. De Villiers. Robby Gordon már a 6. helyen áll.

A magyarok nagyon nyomulnak előre:

16. Szalay-Tóth
17. Kis-Czeglédi
20. Gál-Oroszlán
23. Liszi-Fenesi
28. Murczin-Hujber
29. Fazekas-Csató
32. Varga-Pocseg
53. Kristóf-Simon
58. Palik-Darázsi

Igen, jól látjátok, Palikék már az 58-ok, pedig pár napja még a 70-ek voltak. Oroszlánék szépen mennek, igazából mindnyájukra rendkívül büszkék lehetünk.

Masuokáék viszont sajnos kiestek. A dízel Pajero navigátora, Pascal Maimo, éppen kereket cserélt az autón, amikor a spanyol Carlos Sainz elütötte, átment szegény lábán. A szakaszt ugyan még be tudták fejezni Masuokáék, de később megállapították, hogy eltört Maimo bokája, ezért nem tehettek mást, mint feladták a versenyt. Ez tényleg nagyon szar ügy, új fejlesztésű dízel Pajero, eddig hibátlanul ment, erre kiesnek és mégcsak nem is a versenyautó meghibásodása miatt. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én zárójelben megjegyezném, hogy lehet, hogy ez nem volt véletlen… …bár a fene tudja, Masuoka végülis jóval hátrébb autózott, mint Sainz, mi oka lett volna kiütni őt. Ezt se fogjuk már soha megtudni…

De a küzdelem folytatódik, holnap immár Magyarországon, Debrecen-Veszprém.

Ezt a videót feltétlenül nézzétek meg!

Kategória: Hírek, Rally


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: