CE Rally – 2. nap

2008. április 21. | 19:13 | 4Si

A jelenlegi összesített eredmény: http://www.centraleuroperally.com/2008/CER/LIVE/us/200/classement/CGA.html

A Mitsubishis Peterhansel átvette a vezetést a 2. nap alkalmával. Őt követik a Volkswagenek, Sainz(2.) majd Depping(3.). A 4. és 5. helyen újra két Mitsubishi végzett ma, Alphand mögötte pedig Roma. Meglepő módon a BMW-s Al Attiyah a 6. helyre hozta be az autót. Őt követi a Hummeres Robby Gordon, akit bátran mondhatunk a mai nap vesztesének, ugyanis 5 helyet csúszott hátra a tegnaphoz képest, úgyhogy jelenleg csak a 7. helyen áll.

A 8. Sousa, a 9. pedig De Villiers, mindketten Volkswagennel mennek. A kétszeres Dakar győztes Hiroshi Masuoka fixen tartja a 10. pozícióját. Azt azért el kell mondani, hogy a Pajero Evolution-ök közül egyedül Masouka megy egy újonnan fejlesztett dízel versenyautóval, ami még mind neki, mind a szerelőknek újdonság, nem ismerik még a megfelelő beállításokat. Kiváncsian várjuk, hogy mit sikerül kipréselniük az autóból. A Volkswagenek dízelek és nagyon gyorsak, de ezt már láthattuk a tavalyi Dakaron is, ahol a hosszú egyenes szakaszokon látványosan húztak el a Mitsubishik mellett.

Mindenképpen meg kell említeni a mieinket, ugyanis eddig várakozáson felül teljesítettek. Kisék a 15-ek, Szalayék a 19-ek. A Gál-Oroszlán páros az előkelő 21., míg Lisziék a 26. helyen végeztek. Palik Laciék a 70-ek.

UPDATE: az Ács-Bagics kettős kénytelen volt feladni a versenyt, mert sziklához csapták a Nissan-t és megsérült Ács válla.

Kategória: Hírek, Rally


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: