Kiemelt – Central Europe Rally

2008. április 19. | 20:20 | 4Si

Az autók és a versenyzők közelében vagyok én is, úgyhogy később bővebb információkkal szolgálok majd az eseményt illetően.

A mai nap (ápr.19.) lényegében magamutogatásból, az autók felmatricázásából és főbb alkatrészeinek plombálásából állt. Volt lehetőség autogrammot kérni a versenyzőktől, fotót készíteni magunkról velük együtt, valamint az autókkal kapcsolatban is lehetett kérdezni a pilótáktól. Nagyon sok érdekes dolgot láttam, Robby Gordon autója például saját hidraulikus emelőrendszert hordoz maga alatt, amivel bármikor fel tudja emelni az autó a saját hátulját(ezt a Mitsubishik is tudják), kerékcserekor ez nagyon kényelmes. Mint mondtam, erről később részletesebben be fogok számolni, de addig is nézzétek meg azt a 104 fotót, amit a mai nap során lőttem. Érdemes.

A verseny holnap délelőtt veszi kezdetét a Hősök teréről. 8:00-kor rajtolnak a motorosok, 10:05-kor az autósok, 11:28-kor a kamionosok. Aki teheti nézzen ki, mert gyönyörű hangjuk van a versenyautóknak, valamint nem mindennap látni ilyesmit Budapesten.

Kategória: Fotók, Rally, Velünk történt


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: