Tuning Show a Hungexpon

2008. március 24. | 14:02 | 4Si

Kint voltam az idei Carstyling.hu Tuning Show-n. Először is el kell mondani, hogy nem igazán rajongok az ilyen agyontuningolt szekerekért, mondhatni kicsit zavarnak is, de a hatalmas tömeget leszámítva nem volt rossz maga a rendezvény.

Nincs most túl sok kedvem regényt írni róla, a fotók magukért beszélnek. Agyontuningolt autók hatalmas mélynyomókkal, csili-vili felnikkel, néhol dekoratív csajokkal maguk mellett. Az egyik pavilonban állt egy drabális Monster Truck, az ajtaja alja a vállamnál kezdődött, szóval tényleg méretes volt. Kint volt a TotalCar is, saját standjuk volt. Megcsodáltam Karotta Nissanját és Corolláját, Winkler Mazdáját, valamint egy piros BMW-t és egy régi Mercedest(ezek nem tudom, hogy kiknek a tulajdona). Az East Block tuningcsapat már szinte hagyományosan kint vannak a Hungexpo autós rendezvényein.

A pavilonokon kívül volt driftbemutató is. Először régi V8-as BMW M3-asok(történetesen három) pörögtek és gumit égettek, később pedig a japán technika tartott hasonló bemutatót Nissan Skyline-ok személyében. Hozzájuk beülhetett utasként az, aki befizetett a “drifttaxi” álnév alatt futtatott lehetőségre.

Nagyjából ennyi, a lényeg úgyis a fotókon van. Jó nézelődést!

Kategória: Fesztivál, Fotók, Velünk történt


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: