A BMW-s csupor…

2008. március 4. | 15:37 | 4Si

…annyira lusta, hogy inkább parkol teljesen szabálytalanul és akadályozza a forgalmat, minthogy mozdítson kettőt a kormányon és egyet az automata váltó botján. Nem először látom már ezt a 7-est a bizonyos helyen szabálytalanul parkolni.

Általában itt elég sok rendőr járőrözik, mivel egy viszonylag jobb kerületről beszélünk. A kérdés az, hogy az ilyet miért nem büntetik meg? Vagy legalább beszélgetnének el a csókával, hogy ez nem így működik.

Lehet, hogy lassan már készítenem kéne egy úgynevezett Szégyenfalat, ahová kiraknám a rendszámot, típust, fotót…

Kategória: Különös, Parkolás

10 hozzászólás


  1. AP

    Most ő milyen forgalmat akadályoz?
    Nem látom a tömeget, akit feltart.

    Ennyire szarrágó faszparasztnak talán mégse kéne már lenni.

  2. 4Si

    Csak nem a Te BMW-d van a képen? :D

    Tömegről szó sem volt, ebben az utcában szerintem még sosem volt tumultus. Viszont idegesítő egy az útra kilógó bálnabömwi fara, amit ki kell kerülni, ha esetleg jobban kilóg. Jó esetben még fékezni is kell, mert a túloldalon is ugyanígy parkol egy ugyanilyen paraszt.

    A többi autó miért tud normálisan beparkolni? Ha a többi tud, akkor egy BMW miért nem tud? Nem értem. De mégis, talán azért, mert ilyen a tulaj mentalitása, ún. BMW Mentality.

  3. ?tyu

    Arra nem gondoltok, ami a legkézenfekvőbb és semmi köze nincs a márkához? (De BMW-t fikázni ma könnyű és divat is). Nem ismeri a tolatva párhuzamos parkolást, előremenetben pedig arra a helyre szinte lehetetlen 20-30 előre-hátra menet nélkül beállni. Vagyis hiányos a vezetési tudása. Semmi köze sincs a kocsija típusához. Ui.: nem vagyok BMW-s. Üdv. 3.14tyu

  4. ps3peter

    BMW-m van, és tudok parkolni. Ugye én is bunkó vagyok?
    Ha egy Suzuki állna így, sztem nem írtál volna róla…

  5. 4Si

    ps3peter: Azt elfelejtettem odaírni, hogy tisztelet a kivételnek. Természetesen nem minden BMW-s tahó, de az vitathatatlan, hogy nagy számban akad köztük tuskó. Ha egy Suzuki állt volna meg így, akkor is így írtam volna róla, főleg mert a “Mi autónk” és a “Mi autónk” nem tehet ilyet a “Mi hazánkban”(nem félreérteni!), szóval ez pont rossz példa volt. :D

    Viszont abban is biztos vagyok, hogy nyugaton a BMW-re ez nem ragadt rá, ugyanis ott az emberek nem tesznek ilyesmit. Jöhetsz most azzal, hogy de bizony ott is van. Ott is van, mindenhol van, de az a nem mindegy, hogy milyen arányban.

    Lehet keresni a kifogásokat, hogy biztos nem tud parkolni, biztos éppen szül a felesége a lakásban és nem volt ideje rendesen beparkolni, de ez nem változtat a tényen miszerint egy piszkosul nagy fekete BMW parkol egészen idétlen pózban a fotón. Én napi rendszerességgel járok ezen a környéken és érdekes módon ez az autó majdnem mindig ilyen alakzatban parkol.

  6. atheist

    sztem egyszerűen nem fért be…ha elég széles az út, akkor még csak nem is KRESZ ellenes, max a szépérzéket bántja.
    Megfordítva a kérdést, ha mindenki így állna (HA elég széles az út!) akkor sokkal több kocsi tudna ugyanott leparkolni. Szerencsére nem vagyok pesti, ezért ilyen gondom sokáig nem lesz.
    Nézz szét egyszer Strasbourgban. Na az a parkolás…borzalmas. 250.000 ember, 250.000 autó, középkori szélességű utak…

  7. atheist

    na jó azért nem ugyanígy:D :D

  8. torzpok

    Üdv!

    Véletlenül találtam rá erre a blogra, és nem is kívánok vitába szállni, egy tapasztalatom lenne csupán, amit közzé tennék: egyetemista koromban (2007-tel bezárólag) sokat jártam stoppal, és az út mellett állva elkezdtem elemezgetni az autótípusokat. No, hát ott kellett rájönnöm, hogy a BMW-s az, aki nem állna meg soha. Három vett fel összesen, mind a három osztrák volt. Hasonló volt a helyzet az Audikkal is, kicsivel jobb aránnyal. Ja, és a ködlámpásoknál volt még 0% az arány.
    Mindenjót!
    Imre

  9. ramm

    Illetlen dolog, de senkit nem akadályoz. Nem is illetlen, inkább rendetlen. Egy nyerges vontató is elférne mellette.

  10. ramm

    Egyébként BMW-m még nem volt, most járok Audival is, szépen parkolok. Van ezen kívül egy ötméteres autóm -nem német, nem is olasz, vagy japán:)- és azzal is ugyanolyan szépen leparkolok, mint a némettel :)


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: