Kiemelt – 18. Harley-Davidson Open Road Fest

2017. május 1. | 14:00 | 4Si

Már csak hetet kell aludni és végre mindenki megkapja a magáét: rock legendák, hajnalig tartó pörgős bulik, adrenalin-bomba programok, motorcsodák, Balaton és egy csomó újdonság, amire az Open Road Fest történelmében eddig nem volt példa! Sőt, idén mindegy mivel érkezel, mert lehet, hogy egy Harley-val távozol!

Az Open Road Festen idén maximalizáljuk a szabadságélményt, ráadásul egy Harley-Davidson Street Rod is gazdára talál. Ha még nem töltötted le az OpenRoadFest appot akkor itt az ideje: http://nyerj.openroadfest.hu/.

Már az első nap is a rock jegyében telik, amire a Woodstockot megjárt bandával a Ten Years Afterrel, a Roaddal, na és az Alphavillel erősítünk rá, majd a Ganxsta Zolee és a Kartel tesz minket jégre. Szombaton pedig elszabadul a pokol, érkezik a rockzenei triumvirátus a Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega, Edda Művek.

A fesztivál különleges hangulatát az Open Road Fest nappali és éjszakai lüktetése adja. A kaszkadőr showk és a Harley On Tour mellett idén rengeteg újdonsággal találkozhatsz. Reggeli jóga, délutáni edzés, teljes feltöltődés az esti zúzás előtt? Téged is vár az Everness Dóm.

A nyugalom megzavarására alkalmas programok kedvelőit egy négykerekű szörnyeteg a Big Foot Monster Truck várja, illetve az Európa-szerte egyedülálló Harley-Davidson Stunt Show, ami szakítva a hagyományokkal egy H-D Iron 883 nyergében szolgáltat tenyérizzasztó perceket. A fesztivál történelmében először tüzes cirkuszi produkciók elevenítik meg a vándorcirkuszok misztikus világát. Az extra újdonságok mellett Veres Zoli műrepülő pilóta, és az Erdős Csabi féle kaszkadőr show sem maradhat el a már jól megszokott programok mellett.

A szombati nagy motoros felvonulásra mindenkit szeretettel várunk. A Line Up-nál most is több ezer motor fog egyszerre duruzsolni. A felvonulás előtt a motorozási élményt a vezetett túrákkal maximalizáljuk. De érdemes lesz a STIHL standjához is ellátogatni, ahol Gáborecz István faszobrász kezei között fog megszületni a stílfűrésszel faragott, életnagyságú Fat-Boy!

A hagyományokhoz híven idén is lesz közös levonulás a Budapest Chapter vezetésével, találkozó június 7-én 8:00-kor a Bázison!

Ha érzed a rock zene dübörgését a mellkasodban, hallod a motorok zúgását, látod az önfeledten mosolygó arcokat, akkor biztos lehetsz benne, hogy megérkeztél a 18. Harley-Davidson Open Road Festre.

Június 7-11, Alsóörs, Feel the Freedom!

Kategória: Fesztivál


(comments are closed).