Kiemelt – 16. Harley-Davidson Open Road Fest

2015. június 1. | 0:00 | 4Si

“Mindegy mivel érkezel, lehet, hogy egy Harley-val távozol!” Ezzel az üzenettel indul útra júniusban ismét Alsóörsön a 16. Harley-Davidson Open Road Fest. Mi az az Open Road Fest? Mi jelent június 10 és 14 között Alsóőrs és a Balaton? Nem mást, mint egy életérzést: ez a szabadság maga, egy csöpp lázadás, egy örök barátság, egy őszinte mosoly, egy óriási üvöltés… A Harley élmény, ami évről évre igazi felfedezés. Összegyűjtöttük, mi minden vár a fesztiválon.

Az 2015-ös fesztiválszezont a 16. Harley-Davidson Open Road Fest nyitja meg. Sztárfellépő a svéd EUROPE zenekar, akik június 13-án 22:00 órai kezdettel csapnak a húrok közé, amikor is fényárba borul a 16. Open Road Fest nagyszínpada és felcsendül a rock egyik univerzális himnusza, The Final Countdown!
Természetesen a hazai pop-rock nagyjai sem maradnak otthon. A fesztivál line-upjában olyan nevekkel találkozhatunk, mint a Tankcsapda, EDDA Művek, Kowalsky meg a Vega, Anna and the Barbies, Hooligans és még természetesen sok ismert névvel, akik garantálják az önfeledt szórakozást. A teljes program az openroadfest.hu-n érhető el!
Ha már ott jársz, akkor két koncert között látogass el a Custom Bike Show-ra, izguld végig a kaszkadőr show-t, szurkolj a lurkóknak a Kids Race-en, vagy “nézz az ég felé” és élvezd Veres Zoli lélegzetelállító műrepülő bemutatóját.
Akik nem csak nézelődni akarnak Alsóörsön, csatlakozzanak a nagyszabású motoros felvonuláshoz, ami az eddigi évektől eltérően, 2015-ben 11:00 órakor veszi kezdetét.

Ez még semmi, hiszen mindegy mivel érkezel, lehet, hogy egy Harley-val távozol! Egy szerencsés nyertes a fesztivál végén az év nyereményével gördülhet le a Nagyszínpadáról, ami egy különleges Harley-Davidson Street 750. Erről bővebb információkat a reg.openroadfest.hu oldalon találsz, de röviden a lényeg:
1. Regisztrálj a reg.openroadfest.hu oldalon vagy helyszínen;
2. Gyere el a fesztiválra!

Azért, hogy a fesztivál-élmény még teljesebb legyen, idei Open Road Fest-es karszalaggal kedvezményesen látogathatóak lesznek június 10 és 14 között olyan látványos balatoni turisztikai helyszínek, mint például a Balatoni Csillagvizsgáló, Tapolcai-tavasbarlang, Balatoni Múzeum, Balatonboglár Kalandpark vagy a Szigligeti Vár.
Idén egy praktikus újdonsággal is előrukkoltak a szervezők. RFID chippel ellátott okos karszalagot kapnak a látogatók, amely egyszerre teszi lehetővé a készpénzmentes fizetést, a biztonságos beléptetést és mindezek mellett egyetlen érintéssel szavazhatsz a motor szépségversenyen és élményeket oszthatsz meg a Facebookon.

Sőt, arról is gondoskodtak, hogy a fesztivál időjárása online is követhető legyen egy, a helyszínre telepített időjárás-állomás segítségével, ami szintén a fesztivál honlapjáról érhető el.
Idén egy különleges szálláslehetőségről is gondoskodtak a szervezők, a sátrazás mellett a fesztivál területén azoknak, akik mégis csak maradni szeretnének éjszakára.
Ha ezek után Te is úgy érzed, hogy nem maradhatsz le a visszaszámlálásról, akkor vedd meg a jegyed most! A 16. Harley-Davidson Open Road Fest belépői megválthatóak a fesztivál online jegyértékesítő oldalán június 5-ig, ezután pedig a helyszínen. Találkozzunk Alsóörsön, oszd meg a hírt Facebookon, és ne feledd, mindenkiben van egy kis Harley!

http://www.openroadfest.hu

Kategória: Fesztivál


(comments are closed).