Kiemelt – Balaton Sound 2014

2014. július 6. | 13:23 | 4Si

A Balaton Sound 2014 nyolcadszorra vág neki Európa party arcainak elcsábításának, és nagyon úgy fest erre ismét tökéletes recepttel áll elő a zamárdi fesztivál!

2007 nyarán valami megváltozott a Balaton parton. A Zamárdi szabadstrand legfrissebb lakója a Balaton Sound fesztivál rázta fel – méghozzá nem is akárhogy – a hazai bulizene rajongóinak életét és gyűjtötte egybe a főként elektronikus ihletésűbb vonulatok lelkes híveit határon innen és túl. A 2008 óta Heineken Balaton Sound néven futó rendezvény már az elejétől exkluzív fesztiválnak indult, ás Zamárdi partjának homokjában valóban azzá is érett.

A szervezők komolyan vették, hogy négy napon át a maximumon pörögjön a buli: A folyamatos partyhangulat, a világzenétől a legőrültebb tecktonik, dubstep, deep house ritmusokig dübörgő zene és az impozáns hazai fellépősereg mellet a fesztivál olyan világsztár fellépőket tudhat már hívének, mint Jamiroquai, David Guetta, Fatboy Slim, Massive Attack, Armin van Buuren, Kraftverk, Beastie Boys, Basement Jaxx, The Brand New Heavies, Moby, Snoop Dogg, Portishead vagy Underworld.

Bár a fesztivál még egész újnak számít a Sziget Szervezőiroda repertoárjában, ám kétségtelen, hogy méltó követője idősebb – Volt, Sziget, Félsziget – testvéreinek, sőt már élete első évében fergeteges sikert aratott, nem hagyva kétséget egyetlen igazi bulira éhes hazai vagy külföldi látogatónak, hogy nyáron erre a néhány napra Zamárdiban a helye!

www.balatonsound.hu

Kategória: Fesztivál


(comments are closed).