Kiemelt – Budapest Fridge Fesztivál

2010. november 6. | 16:00 | 4Si

A MONSTER ENERGY BUDAPEST FRIDGE az első hazai téli fesztivál, ahol találkozik a zene, a sport, a város hihetetlen látványa és a tél hideg de színes hangulata.

4 napon át tartó őrület ahol világsztárok és hazai előadók adják a ritmust, a 33 m magas sí és snowboard ugrató és a nemzetközi sí és snowboard verseny adja a kuriózumot, a forralt bor, a pálinka, a kürtős kalács adja meg az igazi ízt és TI adjátok az igazi hangulatot!

A MONSTER ENERGY BUDAPEST FRIDGE elhozza a télbe a nyári fesztiválok hangulatát. November 11-14 felvonulási tér. Ott találkozunk!

Az érzés

A csúcson vagy. A jeges szél az arcodba csap. Alattad a szédítő mélység és egy szinte függőleges hófal. Az adrenalin dübörögni kezd a véredben. Még egyszer ellenőrzöd a boardod és elindulsz. A világ megszűnik körülötted. Csak a siklás van… Az ugrás… Az érkezés… A lüktetés… Az őrjöngő tömeg tapsvihara hoz vissza a valóságba. Megint megcsináltad…

A helyszín

Nem az Alpok valamelyik csúcsa, hanem a magyar főváros, Budapest szíve. 2010. november 11-től 14-ig a Hősök Tere és a Felvonulási Tér a sízők és boardosok birodalma lesz. Ekkor rendezik ugyanis a MONSTER Budapest Fridge Fesztivált. A sí- és snowboardpályák, a havas lejtők és hütték hangulata a 2 milliós nagyvárosban.
Egy óriásrámpa, a világ legjobb riderei, sztár DJ-k, koncertek, kiállítás és vásár.
Négy napos folyamatos pörgés, buli, lüktetés.

A verseny

Európa legjobb freestyle sízői és boardosai mutatják meg egy gigantikus mobil építményen, egy 10 emelet magas rámpán, hogy mit tudnak. Technikailag mindig nehezebb egy városi ugratón ugrani, ugyanis a körülmények sokkal mostohábbak, mint a természetes környezetben. Nehezebb megfelelő minőségű havat készíteni és kezelni a pályát. A versenyzőknek nem igazán van bemelegítési lehetőségük, illetve van, de már az első ugrásnak is legalább 20 méteresnek kell lenni a biztonságos érkezéshez. Ezek a versenyek a trükkökről szólnak, amelyek több szempont szerint pontozhatóak, de a legfontosabb a minél stílusosabb és szebb kivitelezés. Olyan srácok lesznek Budapesten, akik igazi profik, akik mögött több tízezer dolláros szponzorációk állnak.

A party

Az ugrató melletti Nagyszínpadon, három kis színpadon és a PartyArénában a versenyek előtt, alatt és után folyamatos a pörgés, a bulizás, a lüktetés, miközben orrunkba mélyen beleivódik a forralt bor illata. Kint a szabadban koncertet ad többek között GRANDMASTER FLASH, DUB FX and CADE, PAROV STELAR, a TANKCSAPDA, a KOWALSKY MEG A VEGA, az ANIMA SOUND SYSTEM. A PartyArénában 22.30-05.00 -ig olyan sztárok keverik a zenét, mint JAMES ZABIELA, OLIVER HUNTEMAN, CHRISS és még sokan mások.

Kategória: Fesztivál


Hirdetés 300x250Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: