A gépjármű tulajdonosa sürgősen fáradjon gépjárművéhez

2007. december 23. | 10:50 | 4Si

Más blogokon is írták már, hogy karácsonykor az emberek megbolondulnak. Van benne valami…

Karácsonyi vásárlás céljából fáradtam el a MOM Bevásárlóközpontban. Szokás szerint a mélygarázsban kerestem parkólóhelyet, de a keresgélés közepette feltűnt valami különös. Mért kell nekem szlalomoznom az autók között ott, ahol elvileg nem állhatnának autók(főútvonal a mélygarázson belül)?! Már akkor tudtam, hogy ezt ott nem hagyják annyiban, ugyanis egy nagyhasú, ideges, a hátán security feliratot viselő úr baktatott a tilosban parkoló kocsisor felé CB rádiót szorongatva a kezében. Lehúzom az ablakot, hallom ahogy mormolja a rádióban a rendszámokat. :D

Megyek tovább, hála istennek épp akkor állt ki valaki az egyik legjobb helyről, úgyhogy ő ki, én pedig be a helyére. Bezárom, elindulok, majd visszamegyek hatszor és ellenőrzöm, hogy bezártam-e. Ez a fóbiám. Írjon aki hasonlóval rendelkezik!
Sétálgatok a boltok között, kellemes karácsonyi zene szól, amikor egyszercsak megszólal egy férfi hang és azt mondja: “A következő rendszámú gépjárművek tulajdonosai sürgősen fáradjanak gépjárműveikhez!”, és vagy 10 percig olvasta a rendszámokat, természetesen nem ugyanazt, hanem mindig mást, annyira sokan parkoltak szabálytalanul.

Szóval csatlakozni tudok azokhoz, akik azt állítják, hogy az emberek többsége megbolondul karácsonykor, legalábbis az emberek azon többsége, akik autót vezetnek.

Kategória: Nincs


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: