Rajzfilm és autó keveréke

2007. december 8. | 11:13 | jellem

A Citroën, a 2007. októberében megrendezett amszterdami Road Transport Show-n bemutatott legújabb Nemo modellje után, a 2007-es Bolognai Autószalonon a NEMO CONCETTO tanulmányautóval lép a nagyközönség elé. A Nemo alapötletéből született modell kompakt, praktikus és ügyes kisautó, akárcsak a rátermett kishaszonjármű, amelytől a formát kölcsönözte.

A Disney hősként jól ismert kishalra emlékeztető, annak fehér és narancssárga színeiben pompázó Nemo Concetto jól szemlélteti a Nemo világát és értékeit, valamint azt, hogyan lehet a kisautót akár a saját arcunkra formálni.

TISZTA NEMO!

A Nemo Concetto kiválóan illusztrálja a Citroën Nemo és az azonos nevű kishal közötti bámulatos hasonlóságot.
A kis mesehőshöz hasonlóan, a Nemo Concetto méreténél fogva az autók világában a kis járművek közé tartozik. Csakhogy a kis méret, a kompaktság a Nemónak előnyére válik, hiszen minden körülmények között könnyen és ügyesen mozog.
A mi világunkban ahol azt gondolnánk, hogy minél nagyobb valami, annál jobb, a Nemo Concetto épp azt bizonyítja intelligens tervezésével, kompakt külsejével és nagy belső terével, hogy az a legfontosabb, hogy minden környezetben ügyesen tudjon mozogni, azaz helyezkedni

A Nemo Concetto nem akar többnek látszani, mint ami valójában. A hagyományos gépkocsi stílusjegyekre építve, büszkén vállalja mivoltát. A bohókásan kisteherautós külső, élénk színeivel és lenyűgöző humorosságával kétségkívül ütős párosítás, amely leveszi az embert a lábáról.

A Nemo Concettót egyénisége és megjelenése a animációs filmbeli kishalhoz hasonlóan ellenállhatatlanná teszi.

A Nemo Concetto azt bizonyítja, hogy a Citroën márka mindig képes megújulni és olyan, igazi egyéniséggel rendelkező gépjárműveket alkotni, amelyek képesek tökéletesen idomulni tulajdonosaik életmódjához, otthonosan lubickolva világukban, mint hal a vízben.

Forrás: Sajtóközlemény

Kategória: Hírek


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: