Terepezés egy L200-zal

2007. november 24. | 20:30 | 4Si

Kaptam egy L200-t a hétvégére, hogy terepezhessek egy kicsit. Egy élmény volt, viszont sokat tanultam is belőle. Nem szabad elindulni a vakvilágba anélkül, hogy ne terveznénk meg, hogy pontosan hova is megyünk.

Én így tettem és rá is fáztam, mert nem találtam kellő komolyságú terepet a gépnek, úgyhogy nem tudtam kihasználni az autó adottságait. Vagyis találtam, de egy hatalmas öntöttvas sorompóval le volt zárva az az erdei út, ahol én már korábban jártam. Végül Adyligeten kötöttem ki, ahol találtam egy viszonylag meredek és saras ösvényt. Összesen egyszer kellett összkerék-hajtást kapcsolnom, szinte mindenhol vitte hátsókerékben is.

Az L200 régebben már járt nálunk és cikk is készült belőle, ezért a kinézetre és a paraméterekre nem akarnék külön kitérni. Pár dologról azonban újfent megbizonyosodtam: a váltó nagyon jó benne, a motor elég hangos (brummogós) és 2000 alatt be sem kapcsol a turbó, tehát az elején nagyon lomha. Terepen nagyon sokat jelentenek a batár tükrök, ugyanis jól látjuk bennük az autó oldalát és a gallyakat is.


Holnap valószínűleg megyek megint, mert a mai szar volt, nem voltam megelégedve a körülményekkel. Addig is jöjjenek a mai fotók:

Kategória: Teszt


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: