A pechmadár

2009. július 1. | 0:59 | 4Si

Ez a post a tegnapihoz kapcsolódik. Ma tisztességes ember létemre elmentem az Iskola utcába és befizettem a rám kiszabott 4015 Ft-os parkolási bírságot. Kár is az ott dolgozókkal vitatkozni, magyarázkodni, hogy az nem úgy volt, keresni a kibúvót, mert teljesen hasztalan. Ők tudják mi a feladatuk és hogy miért fizetik őket…

Ahogy megfigyeltem, elég nagy a forgalom a Centrum ügyfélszolgálatán. Sorba kellett állni, várni, 3-5 percenként lépett be egy-egy újabb renitens, szóval nagyüzem. Néhányan elkezdenek vitatkozni, felvetik a korrupció gyanúját, van aki a politikáig is eljut.

A legszebb az egészben a következő: jött egy szerencsétlen srác befizetni a büntetését, leparkolt az iroda előtt, ám úgy gondolta, hogy erre a kis időre nem dob az automatába. Súlyos hiba. Újra megbas*ták. Képzelem mennyire ideges lehetett, eljön befizetni az előzőt erre kap egy újabbat. :D Mi ez, ha nem az emberek módszeres szivatása?! Ami itt folyik az egy VICC. Nem bírtam ki, hogy ne szóljak be a parkoló ellenőrnek. Felmerül bennem a kérdés, nem tudom tudja-e valaki rá a választ: a parkoló ellenőr kap valami jutalékot a kirótt büntetések után?

Kategória: Velünk történt


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: