Szopat a Centrum

2009. június 29. | 23:35 | 4Si

A Liszt Ferenc térre és környékére csak az menjen kocsival, aki szeret szopni. A szívásra több lehetőség is kínálkozik:

1.) Nincs parkolóhely, ezért órákig körözöl mire találsz egyet.

2.) Kicsit rálóg az autód pl. egy zebrára és kapod a kerékbilincset.

3.) Találsz parkolóhelyet, örülsz, de nem nézted meg az utca elején a táblát, ami arról értesítene, hogy dobj az automatába, mert itt bizony este 8-ig lehúzzák a népet, nem pedig csak 6-ig.

Velem ma a hármas (3) számú fordult elő. Arra járok sportolni, odaértem 7 körül, elsőre találtam helyet, örültem. Amikor megtudtam, hogy hiába fáradtam el eddig, mert elmarad az edzés már nem örültem annyira, viszont az ablaktörlő alatt váró mikuláscsomag mindenért kárpótolt. Hogy rohadnátok meg!! 2 hete még csak 18:00-ig kellett perkálni, ez volt a fejemben, de ma már persze 20:00-ig. Siettem, nem néztem a táblát, ez van, szívom.

Undorító, hogy ez a társaság kizárólag arra játszik, hogy miként lehetne még több pénzt kiszedni az autósokból. Nem elég, hogy drasztikusan emelkedtek a parkolási díjak, még azzal is szórakoznak, hogy változtatgatják az ingyenes időszak kezdetének időpontját. Csak gratulálni tudok!

Másrészt azt azért el kell mondani, hogy a Liszt Ferenc teret környező utcákban elég szép értékeket mutatnak a napi szinten kiosztott kerékbilincsek grafikonjai. Az erre a körzetre beosztott parkoló-ellenőrök és bilincsosztogatók belátható időn belül biztos nem vesztik el a munkájukat ilyen “kemény” munka mellett. Megfigyeltem, itt minden este szüret van bazmeg’, amint találnak valami kis homokszemnyi indokot egy kerékbilincs feldobására vagy egy csomag kiutalására egyből cselekednek. Ilyen a jó munkaerő, erre van szükség itt minálunk… Seggfejnek születni kell!

És ha nincs is igazam vagy jogosnak ítélhető a büntetésem, attól még ezt gondolom és nyugodtan bekaphatja az összes parkolótársaság, ellenőr, meg mindenki aki védi őket. Mostanában kicsit rám jár a rúd nem minden esetben jogos büntetések terén, úgyhogy azt hiszem elfogadható a felháborodásom.


Kategória: Velünk történt


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: