Kiemelt – 1 évesek vagyunk, ezért nyerj belépőt!

2008. augusztus 17. | 0:00 | 4Si

Igen, ezt is megértük. Az Autóteszt autós blog az első (1) szülinapját ünnepli. 20 teszt, 43 hír, 154 bejegyzés, 57470 látogató, és megszámlálhatatlanul sok idő, munka- és billentyű leütés. Úgy gondolom, hogy ezek azért szép adatok. A nulláról indultunk, nem volt mögöttünk szinte senki, aki támogasson, reklámozzon, ám a kitartó munka és a türelem – úgy hiszem – meghozta gyümölcsét.

Megannyi kiváló autót kipróbáltunk. Megannyi helyre eljutottunk. Napról napra tudósítottunk az idén először elindult Central-Europe Rallyról és rajtjáról, valamint befutójáról. Tudósítottunk a nem mindennapi autócsodák mellől a Luxusautó Showról. Részt vettünk a Harley-Davidson Fesztiválon.  Az elsők között próbáltuk ki a 2008-as Mitsubishi Lancert. Hálával tartozunk Önöknek, olvasóknak. Köszönettel tartozunk a tesztautókat alánk adó márkakereskedéseknek és azok alkalmazottjainak, akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Köszönettel tartozunk továbbá a rendezvények, rallyk, fesztiválok szervezőinek, valamint az EMUdata-nak a hostingért.

Rajtunk ne múljon, a motorok fordulaton pörögnek, a hengerek kalapálnak, a turbók folyamatosan töltenek, így folytatjuk amit elkezdtünk abban reménykedve, hogy napról napra fejlődünk, növekszünk, bővülünk, ami előbb-utóbb még nagyobb nézettséget generál.

Eme nagy szavak után következzen most egy kis játék.


Kaptunk 2 db belépőt az Augusztus 29. és 31. között a Hungaroringen megrendezendő Ferrari Racing Days kupára. Lesz itt veterán Ferrari, F430-as verseny, F1-es Ferrari, meg tömérdek érdekes látnivaló. Ezt a 2 belépőt bárki elviheti tőlünk, aki elsőként helyesen válaszol az általunk feltett kérdésre emailben(autoteszt[kukac]autoteszt.eu) vagy hozzászólásként(valami elérhetőséget adj meg, hogy meg is kapd a nyereményed).

A kérdés a következő:

Mikor indult az Autóteszt autós blog?

a.) 2005

b.) 2007

c.) 2008

Rendkívül primitív, egyszerű a kérdés úgyhogy gyerünk-gyerünk, jöjjenek azok a helyes válaszok!

UPDATE: Megvan a nyertesünk. Speedster válaszolt elsőként helyesen a kérdésünkre(emailben), tehát Őt illeti a nyeremény. Gratulálunk!

Kategória: Hírek, Velünk történt


Hirdetés 300x250



Szólj hozzá Te is!

A hozzászólás szövege: