Kiemelt – VOLT Fesztivál 2018

2018. június 20. | 0:00 | 4Si

A DEPECHE MODE NYITJA A TELEKOM VOLT FESZTIVÁLT

Kevesebb, mint három héttel a kapunyitás előtt sok-sok újdonságról adtak hírt a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. A VOLT iránti érdeklődést jelzi, hogy van olyan nap, amely már hetek óta teltházas, a többire még korlátozott számban kaphatók jegyek, illetve idén először 3, 4 és 5 napos bérletek is válthatók.

Legalább 150.000 fesztiválozót várnak Sopronba június 26-tól, amikor a Depeche Mode nyitja meg a 26. Telekom VOLT Fesztivált. Idén először lesz VOLT Kertmozi, Magenta1 Színpad, Secret Garden , a Visegrádi Csoport Magyar elnöksége záróeseményeként cseh, lengyel és szlovák csapatok is bemutatkoznak, a Hello Hungry Village-ben pedig a legismertebb magyar YouTuberek fesztiváloznak 5 napon át. A VOLT idén egy fontos jelenségre, az autizmussal élők problémájára hívja fel a fesztiválozók figyelmét.

“Teltházasnak ígérkező napokkal várja vendégeit június 26-tól a soproni Telekom VOLT Fesztivál. A legnagyobb érdeklődés a Depeche Mode első hazai fesztiválfellépését kíséri, rajongók ezrei készülnek az évek óta várt Avenged Sevenfold debütáló koncertjére, vagy éppen Steve Aoki, a Limp Bizkit, a Hollywood Undead, a Hurts, Alan Walker és a Clean Bandit showjára. Eközben az Iron Maiden napjára már hetekkel ezelőtt minden jegy elkelt és a bérletek is nagy ütemben fogynak. Rekordszámú látogatóra, legalább 150.000 vendégre számítunk.” – mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT alapító-főszervezője.

Kategória: Fesztivál


(comments are closed).